Bli medlem

Brinner du för islandshästen precis som vi gör? Då hoppas vi att du vill bli medlem hos oss!

 

Nyheter gällande medlemskap i Örlingur
From 2017 sköter vi i lokalföreningarna i Svenska Islandshästförbundet (SIF) återigen allt själva, gällande medlemskap i Örlingur. Hela avgiften (inkl den del av avgiften som tillhör SIF) betalas in till respektive lokalföreningen.
Precis som tidigare finns det följande typer av medlemskap:
Senior – Vuxen medlem från 19 år, tidningen Islandshästen ingår.
Junior – Barn och Ungdomar tom det år man fyller 18 år, tidningen Islandshästen ingår.
Familj – Hela familjen, skriven på samma adress oavsett antal personer i hushållet, ett exemplar av tidningen Islandshästen ingår.
Introduktion – Ny medlem eller för dig som inte varit medlem de senaste tre åren i någon lokalförening ansluten till SIF. Det rabatterade priset gäller första året. Det går inte att kombinera familjemedlemskap med ett introduktionsmedlemskap. Tidningen Islandshästen ingår.
Stöd – Huvudmedlemskap i annan lokalförening inom SIF men som ändå vill stödja oss i Örlingur.
Medlemsavgifter
Senior 540:- (SIF 400:-)
Junior 340:- (SIF 200:-)
Familj 690:- (SIF 550:-) oavsett antal medlemmar i familjen
Introduktion 300:-(SIF 300:-)
Stöd 140:-
Inbetalning till BG 478-4260 eller kan göras via Swish 123 132 9010. Ange namn, fullständigt personnummer, adress, mailadress och mobilnummer om du är ny medlem i Örlingur.  Om du vill byta lokalförening eller bli stödmedlem kontakta Örlingur och din gamla lokalförening. Kassör Saga Blixt Åman kassor@orlingur.se
För oss är Du viktig och vi är väldigt måna om att du ska få ut något av ditt medlemskap hos oss!

Som medlem i Örlingur Islandshästförening erbjuder vi generösa rabatter hos våra olika samarbetspartners på allt möjligt både för häst och ryttare. Du betalar även en lägre avgift på våra aktiviteter!

Vi broderar upp snygga klubbkläder med hög kvalitet och funktionsduglighet Vi erbjuder även dekaler i olika storlekar som du kan sätta på bilen eller släpet.

Självklart jobbar vi hela tiden med att försöka förbättra medlemmarnas villkor i Örlingur. Har du tankar, tips eller idéer? Ta kontakt med någon i styrelsen!

GLÖM INTE ATT BETALA IN DIN MEDLEMSAVGIFT SÅ ATT DU FÅR TA DEL AV FÖRMÅNER & SPECIALPRISER PÅ KURSER OCH FÖRELÄSNINGAR!