Kursprogrammet börjar ta sin form!

Kurser och föreläsningar börjar nu bokas in för fullt under vårterminen och fylls på allteftersom det blir klart med instruktörer/föreläsare samt lokaler/anläggningar.

Men vad sägs om årsmöte med Bo Furugren som föreläser om Hästens färger den 15 februari? Eller kurser för dig som har blivit rädd och osäker som börjar i både januari och i mars. Har du tappat motivationen så blir det en inspirerande föreläsning i ämnet om att hitta tillbaka till glädjen igen den 22 februari. Anne Fornstedt kommer ner och håller domarsekreterarkurs den 28 feb-1 mars, som redan i mitten av januari är nästintill fullbokad. Är du sugen på att börja tävla men har inte vågat eller känt att du kan för lite? Då rekommenderar vi workshopen den 22 mars som ger dig svar på de funderingar du har. Slutligen är årets första träningstävling inbokad den 6 april på påsken, precis som tidigare!

Kan 2015 bli något annat än ett kanonår? Hoppas vi ses snart kära islandshästälskare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *